Az ugrálóvár már unalmas és nem elég kreatív? Olyan elfoglaltságot keres amely egyaránt lázba hozza a munkatársait és munkatársai gyerekeit is? 

 

Tegyen egy próbát! Eddig bárki kipróbálta függővé vált!

 

A sok száz különböző formájú, méretű és témájú gipszfigura között minden korosztály megtalálja a számára kihívást jelentő darabot! Ráadásul, a közös gipszfestés emlékezetes élmény marad az alkotók számára, hiszen az elkészült műveket azonnal haza is vihetik. 

 

A Gipszkorszak Alkotó játszóház kiváló választás céges rendezvényei (csapatépítés, családi napok, tréningek) színesítésére!

 

A kész, kifestendő gipszfigurákat mi visszük és a rendezvény sikeres lebonyolitásához szükséges minden felszerelést is mi biztositjuk (székek, asztalok, köpenyek, ecsetek, festékek, stb.). Szakképzett animátoraink -igény szerint- arcfestést és/vagy csillámtetoválást is készitenek. 

 

Ha szeretné, hogy a közös alkotás élményét céges rendezvényére is elvigyük, vegye fel velünk a kapcsolatot emailen vagy telefonon! Kíváncsiak vagyunk az Ön ötleteire, elképzeléseire is, így ígérjük, hogy az egyéni igényeket maximálisan figyelembe véve tervezzük meg a részleteket!

 

A sikerélmény garantált!

 

Rólunk mondták!

"Köszönjük, hogy itt lehettünk! Ez egy nyugalom szigete a város közepén. Remélem még sokáig itt lesz és nem vész el a gyorsuló világ forgatagában!"

U. Erika és Richárd

"Két kislányunkkal a nyitás óta rendszeresen jövünk. Nemcsak a gyerekek, hanem mi szülök is aktívan kivesszük a részünket a festésből. Szórakozás és egyben kikapcsolódás is. Ritka az a fajta nyugalom és kedvesség, amit itt minden alkalommal tapasztalunk. Ne változtassatok semmin! Találkozunk legközelebb is!"

Bartók család

"Mindig nagy izgalommal érkezünk és nagy örömmel megyünk haza. A színes gipszfiguráknak pedig még aznap megtaláljuk a helyét a gyerekszobában."

Irsai család

"Csodálatos alkotó szigetre leltünk itt. Mindig fantasztikus élményben van részünk amikor ide jövünk. Köszönjük."

F. Barbara és lányai: Petrus és Bogi

"1200 km autóút után az első dolgunk volt a „Gipszfestőbe” rohanni. Csodálatos élmény a gyerekeknek minden alkalommal. Kedves figurák, fantasztikus színek. Igazi felüdülés a kicsiknek és nekünk szülőknek. A kedves, figyelmes kiszolgálás pedig extra plusz, amiért mindig, újra és újra nagy lelkesedéssel és örömmel jövünk ide.

Sidney, Max, Audrey

"Szép, kedves, gyerekbarát hely, jó itt békésségben festegetni, együtt lenni. Minden alkalommal feltöltődünk.

Andi (Fanni anyukája)

"Imádjuk ezt a helyet, „törzsfestők” vagyunk!!! Megszámlálhatatlan mennyiségű figuránk van már és még nagyon-nagyon-nagyon NEM unjuk a festegetést. Köszönjük, hogy vagytok!"

Barbara és Mirabel

Még több vélemény >