Rólunk mondták

Visszajelzések | Médiamegjelenések | Blog bejegyzések

 

kep_09_rolunkmondtak_ajandekutalvany

 

"Köszönjük, hogy itt lehettünk! Ez egy nyugalom szigete a város közepén. Remélem még sokáig itt lesz és nem vész el a gyorsuló világ forgatagában!"

U. Erika és Richárd

 

"Két kislányunkkal a nyitás óta rendszeresen jövünk. Nemcsak a gyerekek, hanem mi szülök is aktívan kivesszük a részünket a festésből. Szórakozás és egyben kikapcsolódás is. Ritka az a fajta nyugalom és kedvesség, amit itt minden alkalommal tapasztalunk. Ne változtassatok semmin! Találkozunk legközelebb is!"

Bartók család

 

"Mindig nagy izgalommal érkezünk és nagy örömmel megyünk haza. A színes gipszfiguráknak pedig még aznap megtaláljuk a helyét a gyerekszobában."

Irsai család

 

"Csodálatos alkotó szigetre leltünk itt. Mindig fantasztikus élményben van részünk amikor ide jövünk. Köszönjük."

F. Barbara és lányai: Petrus és Bogi

"1200 km autóút után az első dolgunk volt a „Gipszfestőbe” rohanni. Csodálatos élmény a gyerekeknek minden alkalommal. Kedves figurák, fantasztikus színek. Igazi felüdülés a kicsiknek és nekünk szülőknek. A kedves, figyelmes kiszolgálás pedig extra plusz, amiért mindig, újra és újra nagy lelkesedéssel és örömmel jövünk ide.

Sidney, Max, Audrey

 

"Szép, kedves, gyerekbarát hely, jó itt békésségben festegetni, együtt lenni. Minden alkalommal feltöltődünk.

Andi (Fanni anyukája)

 

"Imádjuk ezt a helyet, „törzsfestők” vagyunk!!! Megszámlálhatatlan mennyiségű figuránk van már és még nagyon-nagyon-nagyon NEM unjuk a festegetést. Köszönjük, hogy vagytok!"

Barbara és Mirabel

 

"Nagyszerűen éreztük magunkat-ismét Julival. Ha csajos programot szeretnénk szervezni, mindig idejövünk!"

Juli és Léna

 

"Barátságos, hangulatos környezet nyugtató légkörrel. Kikapcsol a kellemes zenék mellett a festés."

Vörös Eszter

 

"Ismét nagy élmény volt itt festeni. Még az izgága fiamat is lekötötte két órán keresztül. Az 5,7 és 31 éves gyerekem is nagyon élvezte a festést. Köszönünk mindent!"

H. Attila és családja

 

"Ez az a hely, ahol mindig kedvesen fogadnak minket és a gyerekek is értelmes módon töltik el az időt. Az egész évben kiváló program mindenkinek."

D. Niki

 

"Szeretném ha ILYEN kedvesek, szeretet teljesek, emberiek lennének MINDENHOL az emberek, MINT ITT! Köszönöm, köszönöm, köszönöm."

Péter