Koncepció

A Gipszkorszak egy egyedi játszóház, ahonnan boldog, büszke, sikerélményben fürdőző gyerekek távoznak. Kellemes környezetben, hozzáértő segítőkkel folyik az alkotó munka, a gipszfestés, ami eredményeképpen a fehér gipszfigurák színesen egyedivé varázsolhatók. Számtalan forma és szín, mindenki a kedve szerint festheti a neki leginkább tetsző figurát. A választás szabad, az idő korlátlan! Akik nálunk nem léteznek, a kimelegedett, fáradt mégis hiperaktív csemeték. A hiszti is elmarad mikor vége az élménynek, hiszen a gyerek a megálmodott immár színes gipszfigurával elégedetten távozik. Harmónia, elégedettség és sikerélmény. Ezzel jellemezhetők az újdonsült gipszfigura tulajdonosok.

 

kep_07_koncepcio

 

Az elsősorban 4-12 év közötti korosztálynak ajánlott elfoglaltság tartalmas szórakozást és garantált sikerélményt nyújt! Ha a szülők is kedvet éreznek egy kis alkotáshoz, szívesen látjuk őket is!

 

Amit a gyerek imád: hatalmas választék és rengeteg szín. Kék színű katicabogár? Sárga arcú pókember? Bármi, ahogy a gyermek megálmodja. A Gipszkorszakban „helyes” kifestési mód nem létezik, a tökéletes eredmény csak a fantázia műve.

 

Amit a szülő imád: mérsékelt ár, korlátlan időtöltés, alkotás. Áraink kialakításánál figyelembe vettük az elérhetőséget. Az árat csupán a választott figura mérete befolyásolja, a festés időtartama annyi, amennyire az alkotónak arra szüksége van! Az óvodástól a felnőttig mindenki megnyílik a kreatív alkotás közben. Mintha egy rövid időre kikerülnénk a mindennapi rohanásból, hogy kellemes környezetben szabadjára engedjük képzelőerőnket. Ez egy tartalmas, pihentető szórakozás mindenkinek.

 

Az alkotó játszóház kiváló helyszín születésnapi zsúrok lebonyolításához. A bulit szakképzett animátorok segítségével rendezzük meg, amelynek központi eleme persze a gipszfigurák közös festése. Természetesen egy nálunk tartott születésnapi buli után senki sem tér haza üres kézzel és a lakás is tiszta marad!