Gyakori kérdések

kep_11_gyakori_kerdesek

 

K: Kell e előre foglalnom?

V: Nem, nálunk a szülinapi rendezvények kivételével soha nem kell előre foglalni. Nyitvatartási időben bármikor várjuk a látogatókat. Születésnapi rendezvény megrendelésekor természetesen szükséges a telefonos vagy emailes egyeztetés és foglalás.

 

K: Miért különleges a Gipszkorszak?

V: Mert ez egy egyedi játszóház, ahonnan boldog, büszke, sikerélményben fürdőző gyerekek távoznak. Amivel nem kell számolni, az a kimelegedett, fáradt mégis hiperaktív csemeték. A hiszti is elmarad mikor vége az élménynek, hiszen a gyerek a megálmodott immár színes gipszfigurával elégedetten távozik. Harmónia, elégedettség és sikerélmény. Ezzel jellemezhetők az újdonsült gipszfigura tulajdonosok.

 

K: Mennyibe kerül egy látogatás?

V: Csupán a kiválasztott gipszfigura árát kell kifizetni. Ez az ár mindent tartalmaz és bármeddig lehet a munkát tökéletesíteni. Arra is van lehetőség, hogy a be nem fejezett művet egy későbbi alkalommal ingyen befejezzék az alkotók. Aktuális árlistánk itt elérhető!

 

K: Milyen korosztálynak ajánlott a Gipszkorszak?

V: Az elsősorban 4-12 év közötti korosztálynak ajánlott elfoglaltság tartalmas szórakozást és garantált sikerélményt nyújt! Ha a szülők is kedvet éreznek egy kis alkotáshoz, szívesen látjuk őket is!

 

K: Hogyan tudok születésnapi zsúrt szervezni?

V: Szülinapi zsúr szervezése esetén telefonos vagy emailes egyeztetésre van szükség. Elérhetőségeink itt, a szülinapi zsúr részleteivel kapcsolatos információk itt elérhetők.

 

K: Kimoshatóak-e a festékek a ruhából és ugye nem mérgezőek?

V: Alapelvünk, hogy minden anyag, amellyel a látogatóink találkoznak (ideértve a gipszfigurákat és a festékeket) egészségre teljesen ártalmatlanok legyenek. A festékeink könnyen lemoshatóak a kézről vagy a hajról. Azért, hogy a ruha is tiszta maradjon, a festéshez mindenkinek kötényt biztosítunk!

 

K: Festhetek-e kerámiát, bögréket, tányérokat?

V: A Gipszkorszakban minden figura gipszből készül. A gipszet nem kell kiégetni, csupán lefújni egy speciális zárólakkal amelytől szép és csillogó lesz, így a mű azonnal hazavihető. Fontos azonban, hogy a kész alkotás étellel, itallal ne érintkezzen, ezért bögrék és tányérok nálunk nem kaphatók.

 

K: Vannak festő órák is gyerekeknek?

V: Nincsenek! A filozófiánk alapja, hogy a gyerek szabadon fessen. A legfontosabb, hogy nincs egyetlen „helyes” kifestési mód (ha gondolja, lehet a katicabogár kék színű vagy a pókember maszkja sárga). Meggyőződésünk, hogy a gyerek akkor fejlődik, ha megkötések nélkül bontakoztathatja ki fantáziáját.

 

K: Vehetek otthonra is gipszfigurákat?

V: Igen, erre két lehetőség van. A figurák megvásárolhatók a helyszínen és webáruházunkban is. Sőt, online megrendelés esetén most 25% árengedményt adunk (az ár nem tartalmazza a házhozszállítás díját).

 

K: Ha otthonra vásárolok figurákat hol tudom beszerezni hozzá a festéket?

V: Nincs szükség rá! A nálunk vásárolt gipszfigurákhoz minden esetben biztosítunk festéket és ecsetet is, ezekért külön díjat nem számítunk fel. Vagyis ha nálunk vásárol vagy rendel gipszfigurát azokkal a munka azonnal kezdhető.