Céges rendezvények

 

 

Az ugrálóvár már unalmas és nem elég kreatív? Olyan elfoglaltságot keres amely egyaránt lázba hozza a munkatársait és munkatársai gyerekeit is? 

 

Tegyen egy próbát! Eddig bárki kipróbálta függővé vált!

 

A sok száz különböző formájú, méretű és témájú gipszfigura között minden korosztály megtalálja a számára kihívást jelentő darabot! Ráadásul, a közös gipszfestés emlékezetes élmény marad az alkotók számára, hiszen az elkészült műveket azonnal haza is vihetik. 

 

A Gipszkorszak Alkotó játszóház kiváló választás céges rendezvényei (csapatépítés, családi napok, tréningek) színesítésére!

 

A kész, kifestendő gipszfigurákat mi visszük és a rendezvény sikeres lebonyolitásához szükséges minden felszerelést is mi biztositjuk (székek, asztalok, köpenyek, ecsetek, festékek, stb.). Szakképzett animátoraink -igény szerint- arcfestést és/vagy csillámtetoválást is készitenek. 

 

Ha szeretné, hogy a közös alkotás élményét céges rendezvényére is elvigyük, vegye fel velünk a kapcsolatot emailen vagy telefonon! Kíváncsiak vagyunk az Ön ötleteire, elképzeléseire is, így ígérjük, hogy az egyéni igényeket maximálisan figyelembe véve tervezzük meg a részleteket!

 

A sikerélmény garantált!