Felelősségvállalás

Minőségi alapanyagok, odafigyelés és biztonság

 

A Gipszkorszakban alapelv, hogy minden termék, amellyel a látogatóink találkoznak, dolgoznak (ideértve a gipszfigurákat és a festékeket) egészségre teljesen ártalmatlan és 100%-ban természetesek legyen.

 

Legfontosabb erőforrásunknak tekintjük emellett azokat a szakképzett kollégáinkat, akik minden percben odafigyelnek a gyermekek testi és lelki épségére. Kizárólag elkötelezett, munkájukat hobbiként élvező óvónőkkel dolgozunk, ezzel biztosítva a fenti alapelveket.

 

kep_02_felelossegvallals

 

Társadalmi felelősségvállalás

 

Kisvállalkozásként is fontos számunka, hogy lehetőségeinkhez mérten hozzájáruljunk közvetlen környezetünk fejlődéséhez, jobbá tételéhez. Ezt az alapelvet követjük az előkészítő fázisban, vagyis a gipszfigurák készítésénél és mindennapi üzletmenetünk során egyaránt.

 

Közösségi bankolás

 

Vállalkozásunk számlavezető bankjának a Magnet Magyar Közösségi Bank Zrt.-t választottuk. Ez a bank – Magyarországon egyedüliként – az etikus, a társadalmilag elkötelezett, környezetileg felelős és átlátható működést tűzte ki célul. Elveivel, értékeivel büszkén tudunk azonosulni.