Csapatunk

 

kep_08_dolgozzvelunk

 

A Gipszkorszak élményt munkatársaink hozzáértése, szakértelme és végtelen gyerekszerete teszi teljessé. Büszkén mutatjuk be csapatunk tagjait:

 

Frankó Ágnes

frankoagnes

A Gipszkorszak anyjaként szoktak emlegetni. Van ugyan három tündéri gyermekem de talán igaz, hogy a negyedik ez a Magyarországon egyedülálló játszóház lett, amelynek ötletét az Egyesült Államokból hoztam haza és egy kicsit a saját ízlésemre formáltam.
Művelődésszervező és újságíró végzettségemet felváltva kamatoztathatom, ám a legtöbb inspiráló ötletet mégiscsak az anyaságnak és saját gyermekeimnek köszönhetem.
Időnként én is megállok és ecsetet ragadok miközben újra és újra megállapítom, hogy a gipszfestés a megunhatatlan kategória, ami egyszerre kapcsol ki és tölt fel, sőt alkotás közben újabb és újabb megvalósításra váró ötletek pattannak ki a fejemből.

 

 

 

 

Kojer Zsuzsanna
Kojer Zsuzsanna vagyok, 26 éves gyógytornász. A Gipszkorszak Alkotó Játszóházban alakulásától kezdve aktívan tevékenykedem, az itt dolgozó csapat az évek során a második családommá vált. Munkám során segítek a kicsiknek a festésben, a színek kiválasztásában, ahol pedig erre nincs szükség a művész határozott elképzelései miatt, ott bátorítom az alkotó gyermekeket. A születésnapi zsúrokon színes csillámtetoválással és arcfestéssel egészítem ki a nálunk szerzett élményt. A nyári táborok szervezésében és lebonyolításában is részt veszek, ezeket az alkalmakat élvezem a legjobban, ilyenkor kicsit én is gyermekké válhatok a gyerekkel eltöltött közös idő során.  Bányai Eszter
Waldorf iskolában érettségiztem, így nagyon fontosnak tartom a kreativitást és az alkotás mindenféle formáját. Én is szívesen vetem bele magam ezekbe a folyamatokba, illetve másoknak is örömmel segítek benne. A Gipszkorszak ehhez rendkívül jó lehetőséget biztosít. Jelenleg az ELTE-BGGYK harmadéves hallgatója vagyok, Értelmileg akadályozottak és Szomatopedagógia szakirányon. Ennek köszönhetően számos pedagógiai helyzetben van alkalmam kipróbálni magam és az ebből szerzett tapasztalatokat remekül tudom kamatoztatni a munkám során.


Kovács Blanka
Kovács Blanka vagyok, 24 éves, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem gyógytornász diplomát. A Gipszkorszak csapat tagjaként fontosnak tartom a kreatív időtöltést. Meggyőződésem, hogy a játék hozzájárul a gyermekek egészséges kognitív és testi fejlődéséhez, és kiválóan fejleszti szociális készségüket.
“Mert az ember – ezt egyre inkább hiszem – csak annyit ér és csak annyira ember, amennyire meg tudja őrizni lelke egy zugában az örök gyermeket.” (Márai Sándor)


Gellért Anna
Anna 22 éves, harmadéves az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai karán. Két középfokú nyelvvizsgával rendelkezik: angol és jelnyelv. 9 év ritmikus sportgimnasztika után 10 évig karatézott, barna öves. Sokféle munkát kipróbált már, dolgozott az A38 hajón, hostesskedett, jelenleg az Akvárium Klubban is vállal feladatokat. Mindig is szeretett a gyerekekkel foglalkozni, s mivel maga is tanult festeni, kézműveskedni, nagy kedvvel forgolódik a kicsik és nagyobbak körül. Mivel a jövőben is gyerekekkel kíván foglalkozni, nagy kedvvel vesz részt a Gipszkorszak munkájában.


Csonka Dorottya
Csonka Dorottya vagyok 23 éves, másodéves dietetikus hallgató a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Az egyetem elvégzése után célul tűztem ki a ketogén diéta népszerűsítését, amely elsősorban a gyógyszeres kezelésre nem reagáló, úgynevezett terápia rezisztens epilepsziás betegek esetében nyújthat segítséget. Angolul és franciául beszélek. Szeretek a gyerekekkel foglalkozni, beszélgetni, játszani velük. Mindig örömmel tölt el, mikor mosolyt csalhatok az arcukra. Szabadidőmben szeretek utazni, süteményeket sütni és új ismereteket elsajátítani.
Boldog vagyok, hogy a Gipszkorszakos csapat részese lehetek.


Sevcsik Orsolya
Sevcsik Orsi vagyok, hétköznap gyógytornászként tevékenykedek a Baleseti Központban, hétvégén találkozhattok velem alkotó játszóházunkban. Örömmel foglalkozok gyerekekkel, igazi feltöltődés számomra.
„Mosolyogni tessék! Persze nem szüntelenül, nem reggeltől estig, de bujkáljon bennünk a mosoly - minden eshetőségre készen -, hogy bármikor felragyoghasson. Mert a mosoly meggyőződésem szerint mindig egy kis fényt hoz az életünkbe, meg a máséba is. Kicsike fényt, de sok kicsi, mint tudjuk, sokra megy.” Janikovszky Éva