CSOPORTOK

CSOPORTOK

nyitokep_03

A festés megfelelő környezetben nemcsak egyéni, hanem igazi közösségi élménnyé is varázsolható.

A Gipszkorszak szeretettel várja óvodai, iskolai csoportok jelentkezését.

Tudnivalók, Jelentkezés

Rólunk mondták!

"Köszönjük, hogy itt lehettünk! Ez egy nyugalom szigete a város közepén. Remélem még sokáig itt lesz és nem vész el a gyorsuló világ forgatagában!"

U. Erika és Richárd

"Két kislányunkkal a nyitás óta rendszeresen jövünk. Nemcsak a gyerekek, hanem mi szülök is aktívan kivesszük a részünket a festésből. Szórakozás és egyben kikapcsolódás is. Ritka az a fajta nyugalom és kedvesség, amit itt minden alkalommal tapasztalunk. Ne változtassatok semmin! Találkozunk legközelebb is!"

Bartók család

"Mindig nagy izgalommal érkezünk és nagy örömmel megyünk haza. A színes gipszfiguráknak pedig még aznap megtaláljuk a helyét a gyerekszobában."

Irsai család

"Csodálatos alkotó szigetre leltünk itt. Mindig fantasztikus élményben van részünk amikor ide jövünk. Köszönjük."

F. Barbara és lányai: Petrus és Bogi

"1200 km autóút után az első dolgunk volt a „Gipszfestőbe” rohanni. Csodálatos élmény a gyerekeknek minden alkalommal. Kedves figurák, fantasztikus színek. Igazi felüdülés a kicsiknek és nekünk szülőknek. A kedves, figyelmes kiszolgálás pedig extra plusz, amiért mindig, újra és újra nagy lelkesedéssel és örömmel jövünk ide.

Sidney, Max, Audrey

"Szép, kedves, gyerekbarát hely, jó itt békésségben festegetni, együtt lenni. Minden alkalommal feltöltődünk.

Andi (Fanni anyukája)

"Imádjuk ezt a helyet, „törzsfestők” vagyunk!!! Megszámlálhatatlan mennyiségű figuránk van már és még nagyon-nagyon-nagyon NEM unjuk a festegetést. Köszönjük, hogy vagytok!"

Barbara és Mirabel

Még több vélemény >